rediG =)


Idag har jag vart så duktig...(känner ja iaf) skulle börja me å pressa tvätt åt mor + mina gardiner..jo de börja just bra...tappa strykjärnet i gölvet så handtaget lossna å en annan grej lossna också, som ja fortfarande inte hittat..
men fick iaf fast handtaget igen å den fungera ju att stryka me så så farligt va de la inte me de men..
sen damsög ja hela huset typ...
SEN skulle ja olja mitt bord tänkte ja...jo regnet höll upp så ja tänkte att de går nog å stå på altan då så länge..gick riktigt bra så sen va de bara å vänta en timme för att oljan skulle "torka in" de mesta, för att sedan torka av överflödet. Jag lät de ju ligga kvar ute under tiden.
Sen skulle ja baka, så ja åkte å handla å kom tebaks å börja greja. Efter ja kommit halvvägs kom ja på att ja kanske skulle kolla om de regna ute...........åååå bannemej de gjorde de!!!!!!!
Rusa ut å fick slänga in bordet ( som inte e ihopmonterat än) på golvet å BLÖTT va de...
Hopp, tänkte ja, nu e de förstört också! Ekbord, elle träbord över huvud taget, ska ju inte direkt ha massa vatten på sej, utan man ska torka av de så snabbt som möjligt. så de fick ja ju göra då...å då skulle ju såklart Sigge (katten)  GÅ på bordet just då!
men som tur va hade de just gått en timme så de va ju lagom å torka av de då men ändå...hmm...får se hur de ser ut nu, men de klara sig nog som tur å väl e!! Phu...så nu väntar ja bara på att kakan i ugnen ska bli färdig! Hoppas den blir go´ iaf! ;)


Igår var förövrigt en blandad dag...Börja bra för ja å mor va å köpte massa saker te lägenheten..va på en shoppingturné typ. fick massa saker, en TV bla...sen till bra priser också.
SEn skulle ja träna..gick ju som väntat...åt fan!
blir så jäkla trött på mej själv å arg!! Åååhh! Fotjäkel...men ska den nån gång bli bra så måste ja vila den länge..men de kommer ja inte kunna, kanske från fotbollen, men inte överlag.
(inte när ja köpt springskor ida heller hehe! )
Sen fick ja så dåligt samvete på kvällen...usch vet inte varför man ska bli sån, ja e väl känslig...jo.
Men DÅ e de tur att man har en sån superduper snäll å förstående pojkvän som bryr sig å lyssnar på mej!! Känns jättegött! Älskar Dig!

And I need you like a heart needs a beat






Fasen, kakan verkar inge bra...skit också!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0