Life goes on

Så va midsommar över också!
märkte knappt att den va här typ....förmoldligen va de för att jag jobbade en stor del av fredagen, men också för att de va sånt jäkla kasst väder!!
men hade ändå en jättetrevlig kväll!
Så bra de kunde bli av ca 3 timmars "firande" :)

Jaa...näst a helg e de kanalyran....hoppas de e bättre väder då!
jobbar iofs hela den helgen OCKSÅ, men kan iaf gå ut på kvällen å eftermiddagen ändå...de gött! slippa jobba kväll...lite trött på de nu!

Men känns knappt som att sommaren har börjat riktigt...har bara badat två ggr tex, å inte vart så mkt soldgar heller...iaf inte när ja vart ledig.
Hoppas de tar sig nu! ;) Så mkt grejer som man vill göra på sommaren ju...så mkt som man vill hinna med!

Längtar till beachvolleyn också! haha...vårt lag kommer nog storloosa men men...ska bli sköj ändå!! hoppas de blir sånt där perfekt beachvolley väder då bara!! eftersom man e ute hela dagen! å att de sen blir en go kväll om man ska sitta ute å grilla... mmm....
de e nåt varje helg nästan!! de e iofs gött så man har något att se fram emot me veckorna! allt går så mkt fortare då! inte för att ja vill att denna sommaren ska ta slut men....usch...
Jag har iofs nåt att se fram emot varje dag! =D De e bra!!! Underbart e de att komma hem till den man tycker om allra mest!
Speciellt när man som nu, ska iväg å jobba tredje kvällen på rad....suck*
Men lite pengar blir de iaf!!

Ne får iväg nu...typiskt när de e lite sol idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0