Skype = lovely!

Vilken glad överraskning ja fick när ja kom innanför dörren efter min springtur!!
Då va Peter inne på både Msn å skype!!!! =) slängde av me ytterkläderna satte mej framför datorn!!
Å så gick de äntligen å prata över skype!! åh va gött att han äntligen hitta ett internetcafé me skype!! å så låg de bara tvärs över gatan elle va de nu va! lite komiskt... har ju suttit som ett fån å glott på skype sidan bara för å se om han loggar in, fast ja eg har vetat att han inte gör de, eftersom han inte hittat nån dator me skype på. Så gjorde han de nu. Skam den som ger sej!
gud va bra, nu får man användning för de också, trodde ett tag ja skaffat de helt i onödan (onte för de hade gjort så mycke men) men nu  kan man slippa tänka på att de blir dyrt! Även fast man inte pratar kanske varje dag, så kan man iaf prata längre å slippa stressa igenom samtalet! Åh, nu känns allt faktiskt lättare! får se hur länge de håller i sej dock ...hehe... =) så gött å höra att de har de bra...avis blir manju dock på allt kul de hittar på, men e ändå glad för deras skull att de får ha de skoj! Nån gång kommer väl den dagen för mej me haha, även fast de kommer dröja men...

annars så har jag nog sett världens sötaste hund krake idag!!! Ja den slog nog alla rekord!! Så jäkla söt...de va på bussen efter att vi vart hemma Hos Frida på lunch å skulle ta bussen tebaks te skolan så stod där en tjej men denna underbara varelse!! ja, ja vet ja e inget för små hundar eg, men den här skulle ja bannemej kunna tänka mej att ha!!! den va inte större än en fullvuxen katt å svart vit va den, korthårig...fan att ja inte vet va rasen heter...men hittar ja nån bild på den nån gång så ska ja visa hehe!

klassfesten blev flyttat till på torsda istället på grund av dubbelbokning, men de får gå de me!! blir nog skojj hoppas ja!

ne nu måste ja plugga...sen blire EKG å Prison Break!!!
ska se om de finns nån klipptid också....behövs!!!

so long!!!

Kommentarer
Postat av: Frida

gör söt :)
På torsdag bliiire fest :)

2007-11-19 @ 16:53:30
URL: http://fridaos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0