Bullbak!

Så nu e bullarna under jäsning...å ja sitter här i mitt randiga förkläde å min Takida T-shirt!
Ja, eftersom de e kanelbullens dag ida så kände ja att de va gött å göra bullar!! vart sugen på de länge nu..men just nu så e ja inte så himla sugen faktiskt....e mer sugen på choklad nu för tiden när ja  e gottesugen..lite knas för de har ja inte vart så himla mycke förr. Visst, ja har alltid gillat choklad men de har nästan blitt värre nu!
(Tror de beror på att Peter tycker om de så mkt ;) )
Man säger ju att man blir som man umgås å de tror ja på! För visst e de så att man påverkas ju ofta av den andre, elle kompisars behov å beteende å sånt....

Annars har min dag sett ut ungefär såhär:
Ja å min projektgrupp åkte in te stan för å kolla på Duvslaget (parkeringshuset vid centralstation)
De e en del i våran labbrapport att vi skulle åka å kolla på ett bygge å sen disakutera å fundera äver hur och varför de e byggt som de e så sånt...
ja jag fick köra Johans bil (eftersomhan drack igår) så vid kvart i nio åkte vi dit å typ kvart över så va vi tebaks i skolan..då skulle vi sitta å skriva på rapporten tänkte vi, men de blev inte så mk sånt...rita fördigt ritningarna (eftersom dom tydligen inte va klara, suck) å kopiera dom å lämna in dom på Sif, samtidigt hämtade vi ut tentan vi gjorde för tre veckor sen!!
Fick VG- !!!!!!!!!!! snacka om lättnad!! hade ios hört innan va de andra fått å så innan ja hämtade min så ja hoppades ju att ja inte skulle va så himla mkt sämre...men de va gött!
Nu ska ja bara klara resten av kursen me...suck!!
Så vi gjorde inte så mkt mer utan va hemma vid tolv typ... då åkte ja in te stan för å kolla efter present...hitta de å sen åkte ja hem... skulle eg kollat på en skrivare å ev en väska te min dator, men de glömde ja bort. sen kände ja inte för å lägga pengar på de ida heller....
så åkte hem å handlade mat.... gick å sola å sen ut å sprang!
Kan säga att springturen ida inte gick fullt lika lätt som igår, lite trött i bena! men ändå stolt att ja äntligen klara av å komma ut tre ggr denna veckan ;) så de va gött!!
Nu e ja värd lite bullar!!
För va e bättre en nygjorda bullar å mjölk??? ;)


Ska nog kolla på "Peking Express" å se om de e nåt å ha...eg e de ingen ide p kolla, för e de bra så måste man ju bara följa de OCKSÅ!! Å de e jobbigt å ha massa program som man hela tiden måste anpassa sej efter ju...men men..
För övrigt e ja lite kär i Oasis låt "Don´t go away" just nu....ingen ny låt, men bara inte lyssnat på den! Himla skön!
 

Ca 20 timmar kvar nu! =)=)=)=)=)=)=)=)=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0