tomt nu

hopp...nu e man själv igen.
Peter åkte för typ en å en halv timme sen.

Men de har vart en underbar helg!! Har nog inte haft en så himla go helg på länge!! Låter kanske knas elle "skrytigt" (?), men så känns de iaf!! Allt har vart så bra å perekt å lugnt å skönt!

På fredan så åt vi go mat på kvällen där å såg på idol å så...
På lördan så åkte vi in till stan för en liten visit! mysigt å bara gå runt å koll massa... (hitta tyvärr en jacka som ja gäärna vill köpa nu, hoppas den e kvar) å så gick vi till bion å boka biljetter till "1408"
Så efter en tur på stan så åkte vi hem igen å åt mat å slappa en stund...sen åkte vi tebals in vid halv sjutiden för å se på bion! Himla bra va den men gött skrämmande ibland!! Hoppa till där nårra ggr!! men annars va de en väldigt bra biograf...sluttande säten så man slapp sick sacka me huvet för att de satt en för lång framför, så de va bra.
Sen hem till mig igen å så gjorde vi varma smörgåsar å milkshake! =)
Mys va de..så såg vi på en till film me julia roberts..minns inte va den hette nu men...va väldigt bra den me. sen va väl klockan 01 eller nåt...Men de e bra å ta te vara på tiden så mycke som man kan tycker ja! hehe!

Söndag: bara slappt...bar ner balkongmöblerna till källaren gick å handla å bakade snickers!! mums blev de!! men ja...slapp dag helt enkelt! igen. ja de har vart slappt kan man säga. men himla underbart! sen åkte tyvärr darling hem igen vid femtiden så nu e ja ensam igen...men imorn skulle mamma komma å hälsa på.. så e ju inte ensam så längen då men...e ju höstlov hemma nu.. tänk va gött va me lov!
De dumma e att ja MÅSTE skriva en grej imorn som ska in på tisda redan!! men de e inge jätteallvarligt, men ändå! hatar å stressa...

men får väl försöka börja lite nu me de.. hmm..får se hur långt man kommer me den saken..
men e ju ett tag tills Van Vetereen börjar;) fast e ju "ensam mamma söker" först ...typiskt att de e program man måste se på...
kanske borde dammsuga en snabbis eftersom mor kommer imorn..

men sammanfattningsvis en underbar helg. Vart så glad att Peter vart här å man har bara kunnat gjort va man velat å inte behövt tänkt på att man ska upp på morran elle passa nårra tider! Love it!!

Älskar dej!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0