Ahhh...

Gött nu har ja iaf vart ute å sprungit!!! Härligt väder me!! sådär friskt å solsken!! =) då blir man glad på nåt sätt!
gick väl sådä iofs, kommit på att ja springer bättre..elle iaf orkar bättre senare på dan...när man fått i sig riktig middag å sånt. Kanske e en bortförklaring som ja lurar mej själv me men de brukar iaf va så hehe!
Men runt kom ja ju! å klockan e inte ens mycke så de e gött å inte ha nåt speciellt å som man måste göra senare....
Så nu e ja nyduschad å insmord me Body Shops goaste bodylotion å ligger i sängen å ser på Vänner! de måste ju bara va den skönaste komediserien som nånsin gjorts!! =)
funderar på å byta sängkläder också....de skulle nog behövas...hrm..

stod å tänkte förut, när ja stod å strecha på balkongen, att nu e de nog bannemej höst ändå! Iofs de kan man trorr längen, men träden som e utanför balkongen, deras löv va verkligen gula, gröna å röda nu!! plus att de låg miljontals me löv på backen me!!
Men de konstiga e att de inte e så himla  kallt alltid...menar ja sprang i shorts å t-shirt! de e typ som om träden ändrar färg å tappar löv bara för att de ska de vid den här tiden...knas e de...

ååh ettan, tvåan å fyran fungerar inte på tv:n...undrar om de håller på å geja me de där analoga nätete, för de hade de tydligen gjort i mld häromdan ju...hoppas de fungerar te sen..när de e Idol!!
E såå störande att de e TRE program ikväll som ja vill se...på SAMMA tid!? hur tänker dom då..
de e Grey´s, Heroes å Top Model......visserligen går greys på sönda också, men de verka så spännande så orkar inte vänta tills dess tror ja...top model har ja inte följt eg, men vill se ändå....


Va sjutton e "Myggan" för Tv program egentligen?? teckant e de ju..men de verkar ju helt värdelöst! inte för ja kollat på de men de e nog ett sånt program som ja inte vill se heller!! Annars verkar "Ranking the stars" som en skoj program!

Köpte den där nya "Mellanmålsgrejen" förut...Cotti Frutti hette den visst...typ som yoghurt å cottage cheese i samma...a iaf de va inte så gött...himla fult namn på den också tycker ja...

Kommit på att mörk choklad e väldigt gött däremot!! ska göra choklad muffins sen å då skulle man ha mörk blockchoklad, men de e goare me tex. Marabous mörka choklad!! de e smaskens faktiskt!!
Foto: Anna Svensson, anna.s.svensson@home.se
(så här blir dom förhoppningsvis )


Ne nog tjatat om ingenting typ...
ska göra potatismos för första ggn i denna lägenhet!! å så falukorv i ugn! får se hur de blir!

Ha de gött!! snart e de freda IGEN!! =)=)=)=)=)

Nu börja "fresh Prince in Bel air" de e också himla bra, älskar will smith! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0