Å så kom solen..

Ja Helt plötsligt så va himlen helt blå!!! SÅ bara! haha...gud va mycke bättre humör ja blev på nu!!!
Blev så sugen på att ha en hund som ja kunde gått ut me nu bara... hade vart så mysigt å ha nån å slippa va ensam..men har inte så ont av de egentligen! men som sagt..hade ju INTE tackat nej!
Men sometime...
Gärna en stor å en liten...

image116

image117
image118   image119image120


Stor skillnad på när ja cykla hem från skolan förut....på tal om de!! NÄr man cyklar i regn så vill man ju gärna hålle ner huvet så man inte får allt regn rätt i ögonen...så de gjorde ja lite halft sådär...tror ni inte ja höll på å köra på en kille då haha!! va typ två meter ifrån så han fick tvärbromsa så de lät om de till å me haha!!
Bra katta att du ser dej för!
SJälv håller man just nu på å tvättar...här hade man  ju planerat in "städdag" idag så håller på för fullt samtidigt som ja lyssnar på Rihannas skiva....vet att man inte får skaka mattor från balkongen, men de skiter ja i haha! Ingen har sagt till mej hittills så...bra när man bor på fjärde å högsta våning också ;)

Blev så sugen på å göra iordning på min balkong snart också,...bära upp bordet, hänga upp lyktor, lägga ut en dörrmatta...hmm...göra de mysigt helt enkelt,,,men för vem?? mej själv eller? haha..för så ofta har ja ju inte besök här tyvärr....

ne får fortsätta me dammsugningen då...

xoxo

Kommentarer
Postat av: monkan

Gött avis på en balkong!!! Mys nu när solen tittar fram :D

2008-02-28 @ 11:33:09
URL: http://mollimonkan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0