"Det finns bara ett sätt att stoppa dem...

... I MUNNEN!!" Kan bara säga att de nya godisbilarna, sursockrade, är suuuupergoa!!! möö goare än de vanliga till å me!! Varför har de inte kommit på de förr? Hmm...elle varför har inte ja tänkt på de heller? Jaja..nu e de här haha!

suttit å försökt plugga lite matte...går sådär asså..lagom motiverad ida...typiskt måste ju! Mn får ta resten imorn tror ja...

kors säger ja bara, igår på tåget hem, så helt plötsligt braka de till under tåget som bare den!! herregud tänkte ja, va tusan va de, nu körde vi över nåt som vi inte borde :S
så efter en stund säger de i högtalarna: "ja om ni tyckte de lät som vi körde över nåt förut så körde vi över ett träd som ramlat" ??? Ok? "Men vi lyckades tydligen klyva de, å som de ser ut så har de inte heller skett några skador på tåget, men de e storm ute å de finns fortfarande många träd kvar tills vi är i Göteborg"
Ok...gud...inte tänkt på de förut...men nu kommer ja ju göra de. läskigt..mena tåget kunde ju spårat ur elle släpp loss en vagn elle vad som helst ??! tur hade vi.
Å eftersom de inte v direkt storm i K-stad så fatta ja inte va de mena haha...men när ja klev av fick ja en lagom chock!!! mamma kom å mötte mej me en extra jacka å tusan va de blåste å snöa!! fick knappt luft ju!! jaja...hem kom ja ju, men de va först då ja insåg va de mena me storm. Usch gillar de inte!
Fick iaf köpt nya skor =) gött! å självklart såg ja massa annat som ja ville köpa...som vårkläder typ...men nej sa ja till mej själv...de blire inge me...måste hålla igen å sluta köpa impulsgrejer! Men kolla in den jackan iaf som ja sett...snygg va den....men lite dyr...så får se längre fram...prova den ju inte men tror den skulle sitta fint ändå haah!

Ne nu ska ja te bibblan å lämna tebaks nårra böcker å kanske låna nån ny....
sen blire gymmet me vonnan  å P! Gött!!
Förhoppningsvis blire nya kinarestaurangen ikväll me ;) gött de vore!! Får se...lugnt blire iaf som tur e!!

See ya

Kommentarer
Postat av: carro

har du oxå fixat såhär fint nu!!vill me:P snyggt är är ordet iaf!!:D

2008-02-01 @ 23:02:45
Postat av: katta

hehe ja de blev rätt fint!! tack!!

2008-02-02 @ 08:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0